Projektörer till Lektus Samhällsbyggnad

Hela Sverige

Om jobbet

Brinner du för att genomföra, samordna och utveckla arbetssätt och metodik till stöd för verksamheten tillsammans med dina arbetskollegor?

Lektus Sweden AB är ett teknikkonsultföretag inom samhällsbyggnad och infrastruktur med mer än 150 medarbetare som drivs av att forma framtidens hållbara samhällen och fler ska vi bli.

Vi söker dig som har en vision, entreprenörskänsla, stort engagemang, vill ta ansvar och vara med och utveckla dig själv och framtiden hos Lektus. Ödmjukhet är en god kvalitet och präglar en lagspelare hos Lektus.

Våra uppdrag, som varierar i storlek och omfattning, spänner från förstudier och projektering till omfattande och komplexa totallösningar genom hela livscykeln inkluderande produktion och förvaltning. Våra kunder är oftast Trafikverket, kommuner eller entreprenörer.

Vi behöver bli fler inom Samhällsbyggnad och Infrastruktur

Vi är en teknikkonsult och mycket av våra system/programvaror berör CAD-projektering, GIS och tekniska beräkningar/analyser.

Vi söker medarbetare brett över hela landet inom:

  • Väg/trafik
  • VA
  • Geoteknik
  • Landskap
  • Miljö
  • Anläggningskonstruktion

 

Vi tror på modellsamordnad projektering där flera produkter samverkar för att erhålla bästa resultat i våra uppdrag.

Vår strategiska plattform är Trimbles samordningsplattform Quadri ihop med AutoCAD + Novapoints applikationer för projektering inom markhantering. Kunskaper i andra produkter är en fördel men inget krav.
Saknas kunskap på vår strategiska plattform får du den utbildning som erfordras, det viktiga är att du vill vara med och utvecklas och ta steget fullt ut att hantera informationsmodeller och digital projekthantering enligt vår strategi/metodik.

Vi ska ligga i framkant och vill tillsammans med våra medarbetare forma vår gemensamma framtid, en konsult som är våra uppdragsgivares första val.

Vem är du?

Vi söker i första hand dig som är högskoleingenjör, civilingenjör, lantmätare, gymnasieingenjör eller har motsvarande kompetens med inriktning samhällsbyggnad med några eller flera års erfarenhet.

Som person är du nyfiken och intresserad av ditt område samt har energi och driv. Du har lätt för att förstå och delta i tekniska diskussioner och trivs i en fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt. Självklart ser du dig själv som en lagspelare och du drivs av att ständigt utvecklas.

Om du vill få möjlighet att utvecklas i en verksamhet som till 100% tror på din potential och som drivs av nyttan vi gör för våra kunder, då ska du inte tveka att höra av dig!

Vi erbjuder

När du jobbar hos oss får du tillgång till en ovärderlig kunskapsbank och en omfattande kollektiv kunskap.

Du får möjlighet att utveckla företaget, din egen kompetens och tillsammans med dina arbetskollegor säkerställa att vi står rustad inför framtidens utmaningar. Att ligga i framkant, både operativt och strategiskt för att utveckla våra affärer och tjänster.

Vår värdegrund är vår långsiktiga strategi och det är medarbetarna som skapar ett Lektus. Vi har en unik affärsmodell som skapar laganda och delaktighet i vår utveckling.

Om företaget

Lektus är ett teknikkonsultföretag inom samhällsbyggnad och infrastruktur. Vi startade hösten 2019 och är idag ca 160 medarbetare och finns etablerade på 13 orter. Lektus levererar tjänster och produkter inom hela samhällsbyggnadssegmentet, från utredning till arbetshandlingar och kompletta förfrågningsunderlag samt projekt- och byggledning.

En bra infrastruktur är grunden för att ett samhälle ska kunna fungera. Inom Lektus har vi den erfarenhet och kunskap från tidiga planeringsskeden till att projektera bygghandlingar, både för mindre som för större och komplexa infrastrukturprojekt. Vi har medarbetare med både lång och gedigen erfarenhet av att leverera tjänster till statliga, kommunala och privata marknadssegment.

Sista ansökningsdag

2023-08-30

Kontaktperson för frågor

Erika Öhlin

Ansökan