Utvecklare informationsmodeller

Hela Sverige

Om jobbet

Brinner du för att utbilda, samordna och utveckla arbetssätt och metodik till stöd för verksamheten och dina kollegor?

Lektus Sweden AB är ett företag inom infrastruktur väg och anläggning med mer än 150 medarbetare som drivs av att forma framtidens hållbara samhällen och fler ska vi bli.

Våra uppdrag, som varierar i storlek och omfattning, spänner från förstudier och projektering till omfattande och komplexa totallösningar genom hela livscykeln inkluderande produktion och förvaltning.

Vi söker nu en IT-utvecklare/-förvaltare till Lektus Sweden med placering i Stockholm eller på något av våra andra kontor i Sverige.

Som IT-utvecklare vill vi att du har goda kunskaper i att tillämpa Sharepoint med kopplingar mot databaser och Power Apps för att bygga, utveckla och förvalta våra interna informationsmodeller på Lektus Intranät.

Som IT-förvaltare arbetar du med att utbilda och säkerställa att våra medarbetare i företaget tillämpar informationsstödet på Intranätet.

Vi är en teknisk konsult och mycket av vår verksamhet berör CAD-projektering, utredningar och tekniska beräkningar.

Vem är du?

Vi söker i första hand dig som har adekvat IT-utbildning eller motsvarande kompetens med inriktning av det vi efterfrågar.

Om du är nyexaminerad eller har några års erfarenhet av efterfrågat är inget hinder för att söka tjänsten, det viktiga är att du brinner för att utveckla informationsstöd för våra medarbetare och Lektus verksamhet.

Som person är du nyfiken och intresserad av ditt område samt har energi och driv. Du har lätt för att förstå och delta i tekniska diskussioner och trivs i en fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt. Självklart ser du dig själv som en lagspelare och du drivs av att ständigt utvecklas.

Om du vill få möjlighet att utvecklas i en verksamhet som till 100% tror på din potential och som drivs av nyttan vi gör för våra kunder, då ska du inte tveka att höra av dig.

Vi erbjuder

När du jobbar hos oss får du tillgång till en ovärderlig kunskapsbank och en omfattande kollektiv kunskap.

Du får möjlighet att utveckla företaget, din egen kompetens och tillsammans med dina arbetskollegor säkerställa att vi står rustad inför framtidens utmaningar. Att ligga i framkant, både operativt och strategiskt.

På Lektus uppmuntrar vi dig att göra det som du är bra på. Det är våra passionerade medarbetare som skapar Lektus kreativa miljö där tankar och idéer får flöda fritt.

Om företaget

Lektus är ett teknikkonsultföretag inom samhällsbyggnad och infrastruktur. Vi startade hösten 2019 och är idag ca 160 medarbetare och finns etablerade på 13 orter. Lektus levererar tjänster och produkter inom hela samhällsbyggnadssegmentet, från utredning till arbetshandlingar och kompletta förfrågningsunderlag samt projekt- och byggledning.

En bra infrastruktur är grunden för att ett samhälle ska kunna fungera. Inom Lektus har vi den erfarenhet och kunskap från tidiga planeringsskeden till att projektera bygghandlingar, både för mindre som för större och komplexa infrastrukturprojekt. Vi har medarbetare med både lång och gedigen erfarenhet av att leverera tjänster till statliga, kommunala och privata marknadssegment.

Sista ansökningsdag

2023-07-31

Kontaktperson för frågor

Erika Öhlin, HR

Ansökan