Väg-/Gatuprojektör

Stockholm

Om jobbet

Det är verkligen full fart framåt på Lektus Samhällsbyggnadskontor i Stockholm!

Vi är i en kraftig uppbyggnadsfas och söker Väg- och gatuprojektörer som vill vara med och arbeta i de uppdrag som vi kontinuerligt vinner. Vi är en mindre grupp men arbetar tillsammans inom koncernen för att kunna resurssätta de uppdrag som vi har. Planen är att vi inte är en mindre grupp så länge till och här kan just du vara med och göra skillnad!

Just nu söker vi väg- och gatuprojektörer till vårt kontor i Danderyd precis bredvid tunnelbanan eller vårt kontor i Johanneshov vid Tele2 Arena också nära tunnelbanan och tvärbanan.

Som väg- och gatuprojektör på Lektus arbetar du i uppdrag åt våra beställare och levererar med god kvalitet och självklart utvecklas under arbetets gång.

Våra uppdrag, som varierar i storlek och omfattning, spänner från förstudier till detaljprojektering i olika skeden.

Vem är du?

Du är högskoleingenjör eller civilingenjör i början av din karriär efter att ha läst samhällsbyggnad eller har en YH-utbildning inom relevant område.

Vi söker just DIG som har minst 3 års erfarenhet av väg- och gatuprojektering inom samhällsbyggnad då du behöver vara självgående och kan lösa ut de flesta uppgifter som du ställs inför själv. Dock har du alltid en teknikansvarig till hands om frågorna skulle bli för komplicerade.

Du har erfarenhet av att arbetat i uppdrag åt myndigheter som Trafikverket eller kommuner och entreprenörer. Vilket gör att du har god vana i att arbeta enligt kunders uppställda krav.

Du drar dig inte för att göra klart jobbet och även fylla i de där jobbiga egenkontrollerna för att säkerställa att ditt arbete håller rätt kvalitet.

Du är vass på att projektera i Novapoint eller en fena på Civil 3D och du gillar att husera framför dina dubbla skärmar, kanske med skön musik i lurarna och en god kopp kaffe på skrivbordet.

Vi erbjuder

När du jobbar hos oss får du tillgång till en ovärderlig kunskapsbank i form av alla härliga kollegor och de tidigare uppdrag som vi har utfört. Alla kanske inte sitter på plats men i den verklighet som vi lever i är digitala möten vårt bästa verktyg.

Du får möjlighet att vara med och utveckla företaget, din egen kompetens och tillsammans med dina arbetskollegor säkerställa att vi står rustad inför framtidens utmaningar.

På Lektus uppmuntrar vi dig att göra det som du är bra på. Det är våra passionerade medarbetare som skapar Lektus kreativa miljö där tankar och idéer får flöda fritt.

Som sagt så har vi kontor i Danderyd och Johanneshov men det går utmärkt att arbeta hemifrån också då man behöver få ihop livspusslet. Dock står aldrig kontoren tomma och ibland är det skönt att ha någon att luncha eller fika med.

Vi har självklart en årsbonus som alla inom Lektus Samhällsbyggnad Stockholm delar lika på när vi når upp till uppsatta mål, 50% av den vinst som vi genererar över året går tillbaka till medarbetarna fördelat lika! I övrigt skiljer vi inte oss mot övriga företag kopplat till semester, pension, kollektivavtal och 40 timmars arbetsvecka.

Om företaget

Lektus är ett teknikkonsultföretag inom samhällsbyggnad och infrastruktur. Vi startade hösten 2019 och är idag ca 160 medarbetare och finns etablerade på 13 orter. Lektus levererar tjänster och produkter inom hela samhällsbyggnadssegmentet, från utredning till arbetshandlingar och kompletta förfrågningsunderlag samt projekt- och byggledning.

En bra infrastruktur är grunden för att ett samhälle ska kunna fungera. Inom Lektus har vi den erfarenhet och kunskap från tidiga planeringsskeden till att projektera bygghandlingar, både för mindre som för större och komplexa infrastrukturprojekt. Vi har medarbetare med både lång och gedigen erfarenhet av att leverera tjänster till statliga, kommunala och privata marknadssegment.

Sista ansökningsdag

2023-07-31

Kontaktperson för frågor

Johan Holmberg eller Vidar Sandström

Ansökan