Vill du vara med?

Vi har nu efter att varit igång under 2 år blivit fler än 110 medarbetare men ska bli många fler.

Vill du vara med och forma framtidens företag inom Projekt och Byggledning, Järnväg och Samhällsbyggnad på Infrastuktursidan ska du absolut höra av dig till oss så berättar vi mer om våra planer.

Som medarbetare har du möjlighet att förmånligt bli delägare i Lektus Sweden samtidigt som du är med i den årliga vinstdelningen.

Vi söker dig med vision, har entreprenörskänsla, stort engagemang, vill ta ansvar, utveckla verksamhet och dig som person samtidigt som du är ödmjuk och en lagspelare hos Lektus.

Det finns också stora möjligheter att bli dotterbolags VD på någon ort där vi ännu inte är etablerade med någon av våra kärnverksamheter.

Vi har ett transparant synsätt, ska ligga i framkant och vill tillsammans med våra medarbetare forma vår gemensamma framtid, en konsult som är våra uppdragsgivares första val.

Kontakta oss gärna genom att skicka din CV eller en kort beskrivning om vem du är till info@lektus.se så kommer vi kontakta dig. Alternativt ring till Pär Opard på 073-809 12 20 eller någon av våra dotterbolags VD:ar som du hittar under rubriken Bolag/Kontaktpersoner.

Välkommen till framtiden hos