Två år med Lektus Bygg- och Anläggningskonstruktion!

Under ledning av Safiyeh Alizadeh och Salman Shawkat har företaget nu vuxit till att omfatta 17 dedikerade medarbetare.

Med en imponerande samlad erfarenhet på över 180 år inom konstruktionsbranschen, har Lektus Bygg- och Anläggningskonstruktion etablerat sig som en pålitlig aktör inom infrastrukturprojekt. Från att ha arbetat med nya tunnelbanestationer till renoveringar av broar och VA-anläggningar, har företaget visat sin mångsidighet och kompetens.
Den ekonomiska sidan av framgången är lika imponerande. Under sitt första år genererade Lektus Bygg- och Anläggningskonstruktion en omsättning på 35 miljoner, med en vinst på 4 miljoner. Och under det andra året har företaget fortsatt att öka sin omsättning och vinst betydligt.

Som en del av Lektus Bygg- och Anläggningskonstruktion affärsmodell delar vi vinsten mellan företaget och dess medarbetare. Detta reflekterar vår övertygelse om att vår personal är vår mest värdefulla tillgång.

Namnet ”Lektus” betyder enligt företagets tolkning ”utvald”, och det är precis den känslan som vi vill förmedla till våra kunder, nya medarbetare och samarbetspartners. Letar ni efter en pålitlig och erfaren partner inom bygg- och anläggningsbranschen, ta kontakt med oss inom Lektus Bygg- och Anläggningskonstruktion.

/Patrik Gatter VD Bygg och Anläggningskonstruktion/Samhällsbyggnad.